Új hét kezdődik, régi és új szabályokkal.

Az első és legfontosabb teendőd a hét elején, hogy állj rá a mérlegre!

Hány kiló vagy? Tetszik amit mutat? Elindult a súlyod lefelé? Akkor hajrá, így tovább!
Még nem? Jó lenne végre változtatni? Akkor itt az ideje, hogy lépj!

Gondold végig, miket és hogyan ettél a héten, milyen szabályokat vezettél be magadnak. Hol fogyasztottad a legtöbb felesleges kalóriát? Tudsz ezen változtatni? Akkor írd fel magadnak szabályba! Ezentúl azt, ott nem úgy eszem, hanem másképp, esetleg azt ott úgy nem is eszem. A te szabályaid és a te életed, neked kell betartanod őket.

A hét feladata, betartani a szabályaidat és figyelni, hol és milyen formában vált ez ki belőled erős érzelmeket. Milyen érzések ezek? Milyen gondolatok jelennek meg közben? Próbál minél több gátló hiedelmet elkapni.

 

12 Steps to Ending Your Food Addiction, Once and For All - If you've had or have any issues with food or weight, I highly recommend this post. These are 12 steps that helped me lose 30 pounds and keep it off...5 years now!

A te életed, a te ételed és a te döntésed. Hozd meg a saját szabályaidat a hétre!

Mit, hogyan, mennyit fogsz enni?

 

Szerző: Loarea  2014.04.07. 06:17 Szólj hozzá!

Címkék: kaja szabályok gyakorlat mérleg jelen

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokurasterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr575966656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása