...most nasi helyett csinálj valami mást, amit szeretsz, csak most, hogy mi lesz egy óra múlva, az meg már egy másik most kérdése:)

 

Helló hétfő! Helló Pünkösd! Helló pihi! Ennél csodálatosabb hét kezdést kívánni sem lehet. Süt a nap, csicseregnek a madarak, friss gyümölcs van reggelire és nem kell menni dolgozni, az élet szép :)

De ha hétfő, akkor mérleg! Hány kiló vagy? Tetszik, amit látsz? Ha nem, ideje változtatni. A most pont jó lesz.
Ma még a stresszre se lehet fogni az evést. Megfigyelted, hogy ha nem olyan rohanósak a napok, ha nem ér annyi stressz, akkor nem is eszel annyit? Vedd lazán a dolgokat és kezd el! A nehéz kaja helyett válassz könnyűt, ha nassolni szeretnél egyél gyümölcsöt, apró lépések, de rengeteget jelentenek.
Kezd kicsiben, kezd most. Nem baj, ha tegnap bűnöztél, az sem, ha úgy érzed, ezt képtelen vagy végigcsinálni, csak a mostra koncentrálj. Most válaszd az egészségesebb alternatívát, most nasi helyett csinálj valami mást, amit szeretsz, csak most, hogy mi lesz egy óra múlva, az meg már egy másik most kérdése:)

Boldog hétfőt, kellemes pihit, egészséges életet kívánok mindenkinek!

Jó lazulást!

Kép forrása: http://egyuttazevmindenunnepenklub.network.hu/kepek/nyar/eper_nyar

Szerző: Loarea  2014.06.09. 08:42 1 komment

Címkék: hétfő mérleg

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokurasterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr526289525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kissné Lupaneszku Anasztázia 2014.06.09. 17:14:44

Kezd kicsiben, kezd most. Nem baj, ha tegnap bűnöztél, az sem, ha úgy érzed, ezt képtelen vagy végigcsinálni, csak a mostra koncentrálj.
süti beállítások módosítása