Folytassuk a könnyed hetet. Képzeld el magad, ahogy karcsún, csinosan, kedvenc ruhádban sétálsz az utcán, elismerő tekinteteket kapsz.

Milyen érzés vékonynak, könnyednek lenni? Mit csinálsz másképp? Mi változott az életeden, most, hogy lefogytál? Képzeld el a vékony énedet, képzeld el egy napját, hogy zajlik? Mi változott? Mit csinál másképp? Hogy élsz másképp? 

És most játszd azt, hogy már lefogytál, kezdj el úgy élni, mint a vékony éned. Mosolyogj többet, csináld, amit szeretnél, figyelj magadra, vigyázz az egészségedre és az alakodra és érezd remekül magad.

Próbáld ki! Élj egy hétig könnyedén! Persze, ha tetszik, élj továbbra is így, figyeld meg, így sokkal könnyebb elérni, azt az alakot, amire vágysz :)

 

Szerző: Loarea  2014.08.08. 21:13 Szólj hozzá!

Címkék: könnyedén

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokurasterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr126587155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása