A könnyedén hetet indítsuk bentről, fejből és lélekből, no meg persze képzeletből.
Képzeld el, hogy már lefogytál, hogy már könnyű vagy, könnyed vagy. Csukd be a szemed és képzeld el. Hogy nézel ki? Milyen az arcod? Mosolyogsz, igaz? Képzeld el a tested, a nyakad, a mellkasod, a kezed, a karjaidat, az ujjaid, a derekad, csípőd, feneked, combod, a vádlid, bokád, még a lábujjaidat is, mindet vékonyan, már könnyű vagy. 
Jegyezd meg ezt a képet, ez az, amit el akarsz érni, így akarsz kinézni. Ne legyen irreális, ne akarj Barbie lenni, csak olyan, amikor már könnyűnek érzed magad. Amikor már megszűnik a kövér vagyok, nehézkesen mozgok érzés. Azt a pontot keresd, amikre már azt mondod jó. Így jól nézek ki, így könnyedén el tudom képzelni az életemet. 
A héten gondolj sokat erre a képre, minden nap jusson eszedbe, reggel mikor felkelsz, este elalvás előtt, napközben, étkezésekkor főleg, vajon mit és mennyit ennél, hogy megtartsd ezt a könnyed alakot? Mozogj úgy, mintha már úgy néznél ki, ahogy a fejedben lévő képen. Gondolj sokat erre a képre, mosolyogj. Szeresd magad. Vizualizáld a képet, mond, szeretem magam, és mosolyogj, minél többször. Ne görcsölj rá, ne erőltesd, csak könnyedén. 

PERFECT floral head piece for your flower girl! The lush greens are gorgeous, and the touches of flowers? Flawless! -Destiny DeBerry | Oyster Bay Yacht Club Editor | #OBYC #OBYCwedding

Szerző: Loarea  2014.08.05. 09:35 Szólj hozzá!

Címkék: könnyedén

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokurasterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr496574633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása