Folytassuk a könnyed hetet!
Idézd fel a fejedben, azt a csinos, arányos, könnyed lényt akivé válni szeretnél! Megvan?
Hány kilóval vagy könnyebb? 
Mit ettél, mit tettél a változásért? 
Hogy étkeztél másképp, hogy ezt az alakot elérd? 
És most, hogy ilyen szuperül nézel ki, hogy étkezel? Milyen ételeket eszel, mit teszel, hogy megőrizd ezt a  bomba alakod?
Azt gondolom sejted, hogy nem eheted ugyanazt, mint régen, főleg nem ugyanannyit, ha nem akarsz mindent visszaszedni. De egy vékony, egészséges ember biztosan odafigyel, hogy miket eszik. Könnyű ételeket a könnyed alakért :)
Képzeld el magad vékonyként, képzeld el, hogy miket eszel azért, hogy jól érzed magad és továbbra is megtartsd az alakod! Gondolkodj ezen sokat, milyen ételeket tudsz elképzelni, amiket szívesen is ennél, és nem is híznál el tőlük. Ötletelj, kérdezd meg nem elhízott ismerőseidet. Figyeld meg, ők mit és mennyit esznek. Te tudnád úgy csinálni? Vagy, hogy tudnád csinálni? Találd ki, hogy étkezik vékony éned. És kezdj el úgy enni te is. Egyél könnyed ételeket. Egyél annyit, mintha már vékony lennél és az alakodat szeretnéd megtartani. És élvezd. A kilók így is el fognak tűnni rólad, lehet lassabban, mint valami villámdiétával, de biztos, hogy sokkal tartósabban is. 
Próbáld ki, étkezz könnyedén :)

Szerző: Loarea  2014.08.07. 14:57 Szólj hozzá!

Címkék: kaja motiváció könnyedén

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokurasterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr166581587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása