Játék indul a blogon és a fecebookos oldalamon. Azok között, akik lájkolják a Fogyókúrás Terápia Facebookos oldalát, majd az ottani játék oldalon megírják, hogy melyik a kedvenc Fogyókúrás Terápia blogbejegyzésük kisorsolok egy teljesen egyedi, kézműves naplót, ami tökéletes például az étkezési és érzelmi naplód vezetéséhez!

(Elárulok egy titkot, mindenki aki egyéni vagy csoportterápiába jár hozzám, ilyen szép naplót kap, szóval ha nem nyerted meg, se keseredj el, még egy remek indok, hogy megkeress és a változás útjára lépj :) )

 

Fénykép: Nyerd meg ezt a kézműves naplót és kezd el még ma a Fogyókúrás Terápiát! 

Olvasd el a Terápiáról a blogom, írd meg melyik bejegyzés tetszett a legjobban, és itt a bejegyzéshez kommentelők között, 2015.06.10-én kisorsoljuk a képen látható naplót!
blog: http://fogyokurasterapia.blog.hu/

Ne feledd duplán nyerhetsz elindulsz egy úton melynek a végén megszabadulhatsz az evés kényszerétől és, ha szerencsés vagy ebbe a szép kézműves naplóban vezetheted a Te történeted!

Ha van ismerősöd, aki szintén érintett lehet, köszönjük, ha megosztod vele is a játékot és oldalunkat!

Szerző: Loarea  2014.06.04. 10:01 Szólj hozzá!

Címkék: játék motiváció tudatosan találkozzunk

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokurasterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr946269042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása