Kellemes hétfőt mindenkinek!
Tudom, egyes körökben a hétfő és a kellemes sehogy sem fér bele egy mondatba, főleg, ha utána azt kérem, ellenőrizd a mérlegen hány kiló vagy. 
Mégis, próbáld meg, állj rá a mérlegre, nézd meg hány kiló vagy. Mert ez is egy jellemződ, a súlyod. Tetszik? Nem tetszik, amit látsz? Egy valaki képes csak változtatni rajta, te. 
Az, ahogy kinézel döntéseid sokaságának következménye. Megeszem, nem eszem, megiszom, nem iszom, ezt, vagy azt tegyem a kosaramba, tányéromba, mozogjak, lustuljak? Mind mind döntések, amiket valamikor meghoztál és most viseled a következményeit. 
Kezd most így a hetet. Legyél te a felelős a tetteidért, hidd el felszabadít. Érzed jól magad. Hozz meg egy döntést úgy, hogy tudod vállalod érte a felelősséget. Legyen szó akármiről és igen, akár az étkezésről, testmozgásról is. Te döntöd el, hogy nézel ki, csak te tehetsz érte és ellene. 
Mit teszel érte? 


Nem, de a saját döntéseidért vállald te a felelősséget. 

Szerző: Loarea  2014.08.11. 06:47 Szólj hozzá!

Címkék: hétfő

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokurasterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr756591573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása