Nemrég kaptam egy levelet, ami arról szólt, hogy már nem eszik idegből, sem kényszerből, ami nagyszerű, mert nem hízik tovább, de ettől lefogyni nem fog, mégis milyen diétát válasszon?

Akkor most leírom és elmagyarázom, remélem érthető lesz, ha nem, akkor várom a kérdéseket, véleményeket hozzászólásban, vagy e-mailben. 

NE VÁLASSZ DIÉTÁT! SŐT, NE DIÉTÁZZ!

Komolyan. Ne csináld. 
Minden diéta egyedülálló, és megold mindent. és képes arra, amire a többi nem, és vonzó leszel tőle, szexi, és megfordulnak utánad az utcán, és nem kell koplalnod, és bármit ehetsz. 
Kérlek írd be a keresődbe azt, hogy: Sat- Invest group kft
Csak ez az egy cég, hány féle tuti módon tud téged lefogyasztani. Például ősember diétával, vagy GI módszerrel, vagy bélflóra helyreállítással, vagy vérdiétával, vagy ki tudja jövő héten mi lesz a tuti módszer. 

Nincs tuti módszer.
Lehet, hogy tényleg nincs rendben a bélflórád, lehet, hogy tényleg nem jó GI indexű termékeket eszel. Mindegyik módszer lehet hatásos. De csak, ha ésszel csinálod. 

Lassan, lépésenként. 
Apránként változtass az étrendeden. Ne akarj 1200 kalóriát bevinni ha eddig 3500on éltél. Fokozatosan csökkentsd az étel mennyiségét, miközben törekedj a minőségének a javítására és közben mozogj egyre többet. 
Az evést arra használd, hogy megfelelő minőségű és mennyiségű tápanyaggal lásd el a szervezeted. Ne egyél, ha nem vagy éhes. Sterssz- érzelmi evés, rögzült hiedelmek helyett keress más alternatívát:
itt elég sok mindent találsz:
joleszek.hu

Ha többet szeretnél megtudni egyes "szuper" diéták hatásairól, ha érdekel miért nem működnek a felkapott csodaszerek, ha érdekel hogy gondolkodik a kérdésről egy dietetikus, javaslom látogass el erre a honlapra, tanulj sokat és szórakozz jól: alimento.blog.hu

De a diétára visszatérve: kérlek ne dőlj be minden jól hangzó reklámnak. Kérlek, a saját érdekedben ne diétázz. Változtass....

 

Fénykép: Egy havi majdnem masszív mindenhez salátaevés után érdeklődőm, hogy ki partner egy kis rituális salátafeláldozásban? -.-' Ugyanitt más alternatíva kerestetik még igazán sosem fogyókúrázó sorstársnak! :) - Zsuzsi

A fotót a Hungarian Plus Size Community oldaláról vettem (ők meg a demotiválóról)

Szerző: Loarea  2014.08.13. 06:23 Szólj hozzá!

Címkék: célok kaja változás egyensúly tudatosan stresszevés

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokurasterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr196564731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása