"Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen minden nap egyre többen olvastok, és egyre többen ragadtok klaviatúrát és telefont, hogy találkozzunk végre. Egyre több csodát látok, ami nagyon boldoggá tesz. 
De az egyensúly az én életemben is fontos szerepet kell, hogy kapjon. "

Mostanában sokat írtam arról, hogy találd meg mi az ami boldoggá tesz, mi az amit szeretsz csinálni, azt gyakorold és rögtön kevesebbet eszel. Nekem olyan szerencsém van, hogy a veletek való foglalkozás, az egyéni és csoportterápiák tartása, a blogírás és az érzelmi evés kutatása, mind olyan tevékenység, amit nagyon szeretek csinálni.
Csodás érzés látni, mikor valaki rádöbben, hogy "aha tényleg ez volt az", vagy mikor egy hatalmas terhet letéve végre megkönnyebbül, amikor látom, hogy végre megindult a változás, elindult a fogyás, büszke lesz és sugárzik a belső szépsége. 
A csoportterápián az a kedvencem, mikor a tanult tudást felhasználva egymást segítitek, amikor rájöttök, hogy van mire és kire támaszkodni, és onnan már élvezet a munka számotokra is. 

Egy fontos dologról azonban még keveset írtam, az pedig az egyensúly. Aminek megtalálása és megtartása elengedhetetlen nem csak a kilók leadásához, de a mindennapi harmónia fenntartásához is. 

Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen minden nap egyre többen olvastok, és egyre többen ragadtok klaviatúrát és telefont, hogy találkozzunk végre. Egyre több csodát látok, ami nagyon boldoggá tesz. 
De az egyensúly az én életemben is fontos szerepet kell, hogy kapjon. Ezért úgy döntöttem, hogy a hónapban biztosan nem, de valószínűleg a nyáron sem indítok új csoportokat. 
A beharangozott utolsó csoportot június 7-én szombaton elindítom és a szokásos kétheti találkozásokkal megtartom. Aztán talán csak nyár végén indítom a következőt. 
Szóval, ha úgy érzed az evésfüggőség leküzdéséhez, neked is szükséged lenne segítségre, ha kipróbálnád, hogyan tudsz fejlődni és másokat is inspirálni egy csoportos Fogyókúrás Terápián, akkor még most jelentkezz!

FT.jpg

 

Szerző: Loarea  2014.06.03. 05:58 Szólj hozzá!

Címkék: terápia egyensúly találkozzunk

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokurasterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr286262167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása