Üdvözöllek, Leskovics-Ortelli Andrea vagyok, tanácsadó szakpszichológus, fogyókúrás terapeuta. Örülök, hogy megtaláltad a Fogyókúrás Terápia blogját. Ezen a fórumon az érzelmi evéssel való megküzdéssel foglalkozom. A Fogyókúrás Terápia egy új pszichológiai módszer, mely az elhízás és a fogyási nehézségek lelki hátterével foglalkozik. 

A módszert folyamatosan mutatom be, ki is próbálhatod, leírását oldalt, a Fogyókúrás Terápia 6 hetes programja menüpont alatt találod. 

Ha szeretnél velem találkozni, részt vennél a terápián, az induló csoportokról, illetve egyéni terápiás lehetőségekről az Egyéni- és csoportterápiás lehetőségek menüpontban találsz információt. 

Ha bármi kérdésed van, tedd fel kommentben, vagy írj az e-mail címemre, vagy facebook oldalamra. Mindenkinek válaszolok!

Fogyókúrás Terápia

 

 

Szerző: Loarea  2014.05.09. 00:34 Szólj hozzá!

Címkék: terápia találkozzunk

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokurasterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr656140249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása