Könnyű vagy, lefogytál, szinte légies. Megvan a kép? 
Arcodon széles mosoly, szinte repülsz, suhansz, eltűntek az ólomsúlyok a végtagjaidról, bármit könnyedén megtehetsz. Nem mellesleg szuperül nézel ki, megfordulnak utánad az utcán. Csodás érzés. 

Kezdj el így viselkedni, mintha már megtörtént volna. Mosolyogj, járj könnyedén, érezd, hogy egyre könnyebbek a mozdulataid, hogy szeretsz és tudsz mozogni, hiszen már mióta csinálod, és milyen csodás eredménye lett. 
Járj el sportolni, sétálj nagyokat, menj úszni, mozogj személyi edzővel, válasz valami könnyed sportot, pilatesz, callenetics, jóga, mindegy mi csak csináld. Csináld úgy, mintha a mozgás már hosszú hónapok, akár évek óta az életed része lenne. Reggel felkelsz és tornázol. Eleinte nagyon nehéz, miért is csinálnád, mi értelme, meg amúgy is. De ha már hónapok óta csinálod, ha már olyan sokat belefektettél, miért hagynád abba. Vedd könnyedén, hidd el, hogy könnyed vagy, hogy meg tudod csinálni, és ha megcsináltad, dicsérd meg magad. Ez is megvolt, a következő is meglesz, csak könnyedén. Így válsz egyre könnyebbé :)

 Kép forrása: fogyaspar.hu

Szerző: Loarea  2014.08.06. 09:56 Szólj hozzá!

Címkék: mozgás könnyedén

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokurasterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr476577029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása