Liebster Award díj a trendalelke.hu-nak

Köszönöm az elismerést, mindig jól esik! Minden visszajelzés, minden "aha" élmény, aminek részese lehetek változásaitok során, hálával tölt el. de persze díjat is kapni is csodás dolog :)
Ezt a díjat pedig Pajkó Andreának a trendalelke.hu írójának köszönhetem. 

A Liebster Award vándordíjról:


Több országban is ismert ez a vándordíj. A lényeg: a díjat bloggerek adják bloggereknek, elismerésül a munkájukért, írásaikért. A díj célja, hogy a minőségi tartalmat szolgáltató, de még kevésbé ismert blogok egyre népszerűbbek legyenek és minél több ember megismerje őket. A díjhoz kérdések is tartoznak, amelyet a díjazott blog szerzőjének meg kell válaszolnia, így az olvasók jobban megismerhetik őt. Mindenki, aki ezt a díjat megkapja, tovább kell adnia az általa olvasott és jónak vélt blog tulajdonosainak (maximum 11 bloggernek), amelyet a saját blogján közzétesz a díjazott blog belinkelésével. Az írókat a díjról egy kommentben kell értesíteni az utolsó bejegyzésében.

Íme az interjúm, válaszom Andi kérdéseire:

Van-e kedvenc mottód, ami meghatározza az életedet, munkastílusodat?

"Amíg ki nem lehelted a lelkedet, lelkes vagy!" (Boér Tamás)

Tamás egy online előadását hallgattam, mikor kimondta ezt a mondatot, teljesen magával ragadott. Azt hiszem, ezt másképp nem is lehet, nem is szabad csinálni. Lelkekkel dolgozom, lélekből, lelkesedéssel. Persze nekem sincs mindig jó napom, nekem is vannak kételyeim, de ahogy tanítom is: hozz egy döntést és vállald érte a felelősséget. Akkor, miért ne dönthetnék úgy, hogy lelkes vagyok :)

Milyen tanácsot adnál azoknak, akik blog indításán törik a fejüket?

Hogy hajrá!
A blogban az a jó, hogy bármikor elindíthatod, szabadon garázdálkodhatsz vele. Alkothatsz, de ha akarod el is rejtheted a világ szeme elől. Terápiás célra is kitűnő, nagyon sok blog azért született, hogy segítsen túljutni a szerzőjének egy problémán. De ne a nézettséget nézd, érezd magad jól benne, az sokkal fontosabb!

Hogyan mutatnád be a blogodat 160 karakterben?

Mennyi az a 160 karakter? Kötöttségekben sosem voltam jó :)

A Fogyókúrás Terápia célja, hogy beszéljünk egy létező problémáról. Hogy, bár mást mondanak, nem csak akaraterő kérdése a fogyás. Hogy létezik a stresszevés, az érzelmi evés. És hogy lehet változtatni. 

Milyennek látod magad 5 év múlva?

Majdnem ugyanilyennek :) Kiegyensúlyozottnak, sikeresnek, boldognak. Addigra már sokaknak segítettem, hogy megtegyék az első előtti lépést, meg az elsőt, másodikat és a sokadikat is. Mondanivalóm biztosan lesz még akkor is, talán még egy könyvet is írok :)

 

És a vándor díj következő nyertesei:
dobpergés.......



Érezd Magad JólCodrean-Mágyel Györgyi

Hordozz velünk! - Butkáné Kis Regina és Patik Réka

Gyereketető - Sárosdi Virág 

 

A kérdéseim pedig a következők:

Mikor gondoltad azt először, hogy az internet nyilvánosságával is megosztod a gondolataidat?

Miért ezt a témát választottad a blogodnak?

Mi volt a legkedvesebb visszajelzésed a munkáddal kapcsolatban?

Hogyan telik egy átlagos napod? Mennyi időt töltesz ebből a gép előtt?

Mit szeretnél, hogy másképp legyen 5 év múlva? 

 

Szerző: Loarea  2014.07.11. 14:17 Szólj hozzá!

Címkék: célok díj találkozzunk

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokurasterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr476500329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása