Megvan az elhatározás, tudod, hogy csinálni kell, hogy le kell fogynod, magadért, a családodért a jövődért. De mikor előtted van az étel, mégis megeszed, kicsit rossz érzésed van, kicsit lelkiismeretfurdalsz de csak megeszed. 

Mozogni meg.... mozogni meg jó lenne, de sok idő, meg pénz, meg kedved sincs, néha kicsit összejön, de aztán abbamarad.
Ahogy a diéta is, néha kicsit összejön, aztán abbamarad... valahogy nem az igazi....

Ismerős?

Én is voltam így, és azok is akik hozzám fordultak. Mert van olyan, hogy egyedül egyszerűen nem megy. Mert valami megakaszt, nem is mindig tudod, hogy mi. De ha rájössz, akkor tudsz tenni ellene, akkor tudsz változtatni, akkor tudsz változni. Akkor már nem diéta lesz, hanem életmód váltás. És sokkal könnyebb lesz.

Ez az, amiben tudok segíteni. Hogy te is el tudj indulni a saját utadon, úgy, ahogy neked jó. Segítek abban, hogy meglásd hol akadtál el és abban is, hogy hogy léphetsz rajta tovább. 

Kipróbálnád? Kíváncsi vagy neked tudok-e segíteni? Kérdéseid vannak?

Van egy ötletem:

Legyen egy első, ingyenes konzultációnk. Egy rendes, teljes 50 perces konzultációnk. 
Beszélgessünk, ismerkedjünk, mond el, hol jársz és én elmondom, hogyan tudok segíteni. Megígérem, azt is elmondom, ha nem tudok segíteni. Nem köntörfalazok, nem használok hangzatos szakszavakat. Varázsolni se fogok és a kanapéra se kell lefeküdnöd (csak ha akarsz :) ).
Vázolok egy tervet, hogy szerintem, hogy működhet, hány alkalommal találkozzunk, de te minden részletbe beleszólhatsz. Ha tetszik elfogadod, ha nem, gazdagabb vagy egy tapasztalattal. 

Érdekel? 

Akkor hívj, keress!
Jelentkezni június 30-ig lehet, az első konzultáció időpontja pedig legkésőbb július 11-én lehet. 

Hívj: +36 30 68 00 698 vagy írj: ortelliandrea@gmail.com címre

jelige: kipróbálom!

A saját kanapéd kényelmesebb, nem tudsz, vagy nem akarsz kimozdulni otthonról? A távolság nem lehet akadály, konzultációnkat Skype-on is megtarthatjuk, időpont egyeztetésért hívj 30 68 00 698 számon, vagy írj: ortelliandrea@gmail.com címre. 

 

 

 

 

 



Pszichológushoz járni nem úri huncutság és nem csak az megy, aki dilis. Segítséget kérni nem szégyen, sőt, beismerni azt, hogy néha mi is segítségre szorulunk, hatalmas lépés a siker felé. 

 Mindig azt hittem, a saját gyengeségem miatt nem bírom tartani a diétákat. Hogy a stressz miatt is ehetek, hogy ennek köze van a múltamhoz az érzelmeimhez, és hogy ezen változtatni is lehet, ha nem tapasztalom meg, kitalációnak tartom. Pedig nem az, működik és jól működik. Köszönöm. (Kata, Kecskemét) 

 

"Olyan voltam, mint a nagypapa kecskéje, áttették egyszer az ajtaját a karámnak, de ő csak a régi helyen akart kijönni, nekiment ezerszer is izomból, de nem ment volna arrébb 10 métert, hogy rájöjjön az új ajtó már rég nyitva van....ebben segítettél, megmutattad az új ajtót, innen már menni fog. Köszönöm."   (Elvira, Kecskemét)

 

Szerző: Loarea  2014.06.24. 15:15 Szólj hozzá!

Címkék: terápia pszicho találkozzunk

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokurasterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr896410199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása