Eltelt egy hét, mindenkinek a saját sikereivel, kudarcaival és tapasztalataival teli. Írod, hogy mit ettél és hogy milyen érzések, gondolatok bukkannak fel benned az étkezéseiddel kapcsolatban. Szabályokat alkottál magadnak, amiket igyekszel betartani. Most még minden élmény eleven, de ezek el fognak halványulni, be fognak szürkülni, míg már arra is alig emlékszel, miért is csinálod ezt az egészet egyáltalán.

Ezért kérlek, most és minden vasárnap ülj le, gondold végig és írd le, mit tettél a héten, hogy megváltoztasd az étellel való viszonyodat. Mi történt veled a héten? Miket ettél és miket nem? Milyen szabályokat sikerült betartani és melyeket nem? Milyen érzéseket váltott ki? Milyen emlékek bukkantak fel? Milyen sikereid voltak és mi az amin változtatnod kell még?
Legyen ez egy kis napló, amit ha később végigpörgetsz erőt ad neked a folytatáshoz. Vedd észre az apró sikereket is, és dicsérd meg magad! Adj elismerést magadnak, enged meg, hogy elégedett legyél azzal, aki vagy és azzal, amilyen úton elindultál a változás felé!

Ha szeretnéd, pár mondatban velünk is megoszthatod, milyen eredményeknek örültél a héten!

{ summertime cottage }

Vedd észre, hogy nem csak a cél, hanem az oda vezető út is fontos. A kérdéseidre a választ útközben kapod. Ezért figyelj, jegyzetelj és találj meg magadban és magad körül minél több csodát. 

Szerző: Loarea  2014.04.06. 23:02 Szólj hozzá!

Címkék: szabályok gyakorlat házi feladat heti összegzés

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokurasterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr455966464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása