Újabb hét kezdődik, újabb hétfővel, amit nem tartozik a legkedveltebb napok közé, én személy szerint szeretem.

Hogy miért?
Mert, minden hétfő egy új kezdet,  tökéletes alkalom arra, hogy tiszta lappal indítsunk, tegyünk magunknak egy szívességet és úgy éljük az életünket, hogy még sokáig boldogan szeretteink közt lehessünk.

Épp ezért minden hétfőn reggel érdemes szembesíteni magunkat a súlyunkkal. Hány kiló is vagyok? Kicsit sok? Nagyon sok? Itt a remek alkalom, hogy ne holnap, ne egy hét múlva, hanem most, hétfőn álljunk neki a változásnak. Alkossunk magunknak szabályokat, hogyan eszem? Mennyit? Hogyan mozgok? Mennyit? Lifttel vagy lépcsőn? Autóval vagy biciklivel? Tévézni vagy futni, esetleg a gyermekemmel fogócskázni? Cukorral vagy édesítővel? Csoki vagy  gyümölcs? És még megannyi kérdés és lehetőség.

Ne hagyd ki te sem ezt a szuper alkalmat! Ha már hétfő, mérlegre föl! Tessék az életedet megváltoztatni :)

 

Don't wait until next Monday!

Nem, nem jövő hétfőn, most hétfőn!

Szerző: Loarea  2014.04.14. 14:00 Szólj hozzá!

Címkék: célok szabályok hétfő mérleg

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokurasterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr236030372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása