Megvan, mit fogsz kipróbálni? Rászánod magad és előre! Tudod, csak kis lépésenként. Ne akard megváltani a világot. Tudom, fontos neked, hogy jó legyél, ahogy az is, mit gondolnak rólad az emberek. De elsőre semmi nem tökéletes. És ez most nem is arról szól. Nem kell, hogy tudd a koreográfiát, nem kell, hogy minden mozdulat a helyén legyen. Nem kell, hogy tökéletesen menjen. Hiszen nem is fog. Miért is menne? És miért is fontos neked, hogy így legyen?
Bohóckodd végig az első órát, élvezd amit csinálsz. Igyekezz követni az utasításokat, de csak lazán, semmi görcsölés. Mondanom sem kell, hogy vizet vigyél magaddal, inni fontos. 
Amit fontos még, hogy tudj, a fogyáshoz 70%-ot a táplálkozás, 30%-ot a mozgás ad. Nem a mozgástól fogsz lefogyni. Ettől erősödsz, jobban leszel, több lesz az önbizalmad, formásabb leszel, de fogyasztani ez kevésbé fog, mint a táplálkozásodon való változtatás.
Viszont az elején éhesebb leszel. Arra kérlek, ne egyél többet. A mozgás, még a rendszeres mozgás sem ad felhatalmazást arra, hogy akkor most sokat és főleg, hogy bármit ehess. Az evésnél továbbra is maradj tudatos. Csak olyat egyél meg, amire a szervezetednek szüksége van, minden étkezés előtt kérdezd meg magadtól valóban éhes vagy-e és valóban ezt kell-e enned, fokozottan figyelj a mennyiségre. Tudod, mindig egy kicsit kevesebbet. 
Ami még változni fog pár edzés után az a súlyod. Lassulni fog a fogyásod. Legalábbis a súlyod kevésbé fog változni. Ez azért van mert az izom többet nyom, mint a zsír, formásodsz, ez így van jól. Hosszú távon viszont a több izom, többet éget el, valamivel gyorsabban fogsz fogyni, tehát jól jársz. 

Megvan milyen mozgást választasz? Kipróbáltál már valamit? Mit? Milyen volt?



Girl Drinking Water Stock Photo
Igyál több vizet, de enni ne egyél többet!

Szerző: Loarea  2014.07.04. 05:49 Szólj hozzá!

Címkék: kaja egyensúly mozgás tudatosan

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokurasterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr826452569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása