Ha Hétfő, akkor mérleg! Tudom nem szereted, senkinek sem a barátja, de tessék ráállni! Hány kiló vagy? Sok? Nem tetszik, amit mutat? Akkor tégy ellene! Ne holnap, ne máskor, hanem most! Ha délután kettőkor, akkor délután kettőkor, ha este hatkor, akkor este hatkor. Tessék elkezdeni!

Netezel, mi van a kezedben, közeledben? Nasi? Ebéd? Vacsi? Biztos meg akarod enni? Tuti arra van szüksége a szervezetednek? És pont annyira? És tényleg internetezni kell, miközben eszel?
Ha éhes vagy egyél, de csak ha éhes vagy és csak addig, amíg annak érzed magad. De akkor egyél, ne olvass közben, ne tévézz közben, ne a világhálót bújd, hanem egyél. Jó étvágyat :) Ha nem vagy éhes, akkor pedig ne tömd magad. Az evés csak egy dologra adekvált válasz, az éhségre. Semmi más ellen nem jó, nem segít a stresszen, se a szomorúságon, se a frusztráción, unalom ellen se jó és komolyan mondom a társasági eseményeknek sem az evésről kell szólniuk. Tényleg.

Szóval hány kiló vagy? Akarsz tenni ellene? Akkor kezd el most! Jó hetet, jó hétfőt :D

Nem szereted se a mérleget, se a hétfőt, de attól még nem vagy Garfield, tegyél ellene!

Szerző: Loarea  2014.04.28. 13:23 Szólj hozzá!

Címkék: kaja hétfő mérleg jelen tudatosan

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokurasterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr426094533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása